De eerste weken op Bali
Door: Jet Kellner
Blijf op de hoogte en volg jet
05 December 2006 | Nederland, Deventer
hartelijker, kleiner en betaalbaarder voor iedereen! Ik heb een goed gevoel over Lombok alhoewel ik me realiseer dat de cultuur en de mensen daar anders is dan op hinduistisch Bali. Volgende week weet ik meer!
05 December 2006 - 06:35
Bia Sarton:
Lieve Jet,
Zo ontzettend knap en moedig dat je dit doet. Ik heb genoten van dit mailtje en zie Bali duidelijk door jouw ogen en woorden. Ik hoop zo van harte dat je droom gerealiseerd gaat worden.
Zoen, Bia -
05 December 2006 - 15:10
Margreet :
Lieve Jet en Feike,
Leuk en goed om jullie belevenissen en ondervindingen te lezen, ik leef zo een beetje mee en voel de zon, de rust en de natuur. Hier houd ik deze maand ook retraite en dat bevalt me goed. Tot horens en goede voortzetting van dat wat op jullie pad komt. Liefs van Margreet -
05 December 2006 - 18:44
Annemarie Flier:
Lieve Jet, Dank voor dit bericht. De moeite waard. Ik wens je een mooie tijd, 'k hoop dat alles goed gaat en dat er geen angstgevoelens nodig zijn! Jammer, dat ik je in Deventer maar zo kort heb gezien...
Veel liefs,
Annemarie
06 December 2006 - 10:34
Wytske Jeelof:
heerlijk om je reis te volgen klinkt bemoedigend.
hoop dat het je goed blijft gaan -
06 December 2006 - 11:36
Corrie:
Lieve jet,
Fijn om een bericht van je te ontvangen. Ik zou graag wat persoonlijker ingaan op je bericht. Zo een algemene uitwisseling blijft wat in het materiële hangen in het consumeren van jouw belevenissen. Blijf trouw aan jezelf. Liefs Corrie -
30 Mei 2007 - 09:00
Jannie:
Lieve Jet,
Krijg helemaal kippevel bij het lezen en zien van je website. Fantastisch hoe je durft te geloven in je dromen en ze vervolgens ook weet waar te maken.
Blijf graag op de hoogte van je!
Jannie