een startende ondernemer - Reisverslag uit Deventer, Nederland van jet kellner - WaarBenJij.nu een startende ondernemer - Reisverslag uit Deventer, Nederland van jet kellner - WaarBenJij.nu

een startende ondernemer

Door: Jet Kellner

Blijf op de hoogte en volg jet

27 Februari 2007 | Nederland, Deventer

Ja er komt nog heel wat bij kijken. Juridisch en fiscaal zitten er wel wat haken en ogen aan mijn onderneming. Geduld, doorzettingsvermogen en vertrouwen. Ik merk wel dat het me ontzettend uitdaagt allemaal. Het financiele plaatje van het ondernemingsplan heb ik in de greep (ik heb nog wat geld nodig), ik surf over internet om alles over zonne energie te weten te komen, ik heb afspraken met verschillende grafische bedrijven om de 'identity' en uitstraling van Vacare door te spreken.Concept tekst wordt steeds beter. Ik ben bezig met het organiseren van marketing- promotie bijeenkomsten op de Kootwijkse heide. De architect heeft met enthousiaste, creatieve en praktische inbreng van mijn zusje Thelma een paar mooie bungalows te bouwen. En er is zoet water gevonden op mijn land!!De flow is nog steeds voelbaar alhoewel het me allemaal wel eens wat te traag gaat. En af en toe slaat heel even de twijfel toe, maar niet voor lang. Eind mei ga ik terug en in september/ oktober hoop ik mijn eerste gasten te kunnen ontvangen.
Maar eerst hoop ik zaterdag 17 maart gasten te kunnen ontvangen in het cultureel eethuis bij Jet Thuis. Ik heb weer zin om te koken(een indonesische rijsttafel natuurlijk) en oude/nieuwe vrienden en kennissen te zien. Mensen van ver kunnen blijven slapen als ze een slaapzak en luchtbedmatras meenemen.Ruimte genoeg in deze school.We hebben in ieder geval voor 5 mensen een bed en beddegoed. Laat me weten als je komt. Ik stuur ook nog een uitnodiging per mail zoals gewoonlijk.

• 27 Februari 2007 - 21:03

Merel:

En ik nodig jou, jullie uit voor een etentje bij mij in Granada! Begin april?

Abrazo Merel

• 28 Februari 2007 - 10:17

Borgesius-consult@pl:

Ha Jet,

Volgensn mij gaat het allemaal heel goed met je. Volhouden maar! Ik kom graag naar je toe, maar ga eerst wandelen, die dag. Hoe laat verwacht je je gasten?
    Groetjes, Els

• 28 Februari 2007 - 11:06

Corrie:

Lieve Jet,
    Ik zal niet bij je etentje zijn.Zal ik een keer naar Bali moeten komen om bij je aan tafel te schuiven! Fijne tijd in nederland en een mooie start op Bali toegewenst.
    Corrie

• 01 Maart 2007 - 09:50

Paulien Ex:

Dag Jet,
    Leuk hoor om al je ervaringen en vorderingen te lezen.
    Ik wens je heel veel succes. Helaas zit het voor mij en Frank er niet in om zaterdag 17 maart naar jullie etentje te komen. Misschien komt er nog een andere keer.

Groeten van Paulien en Frank (je weet wel van de tango)

• 02 Maart 2007 - 21:58

Harry:

smakelijk eten, een gezellige avond en nogmaals een goede start toegewenst.
    (nb. hoe gaat het Jillis ??)

• 07 Maart 2007 - 21:16

Mervi:

Lieve Jet en Jilles,
    bedankt voor de uitnodiging, maar
    helaas hebben we gasten die bij ons logeren 17 en 18 maart. Misschien het lukt ons volgende keer?
    Groeten
    Mervi en Richard