rust, reinheid en regelmaat
Door: Ineke en Olaf
Blijf op de hoogte en volg jet
08 November 2011 | Indonesië, Batavia
Een heerlijke plek waar rust, reinheid en het ritme van het dag- en nachtlicht ons lekker heeft kunnen laten zijn. We moeten bekennen dat de ontzettend zalige kookkunsten van Jet en de meiden hier ook een grote bijdrage aan hebben geleverd.
Slapen, 7.30 uur meditatie en yoga, ontbijten, snorkelen, lezen, wandelen of 'gewoon' zijn, lunchen, lezen, muziek maken, 'gewoon' zijn, avondeten, zijn of muziekmaken of wat dan ook. Voor ons was dit fijn, mooi en heerlijk.
Samen met Frank (een ontzettend aardige en leuke man die we daar hebben ontmoet) hebben we op de school in het nabij gelegen dorp met twee klassen muziek gemaakt. De volgende dag hebben we de docenten kennis laten maken met verschillende muziekinstrumenten en ritmes. Beide was ontzettend leuk om te doen!
Jet, Frank en de staff, bedankt voor de fijne en bijzondere tijd. We hebben genoten. Wie weet tot ziens!
Liefs Olaf en Ineke
09 November 2011 - 01:46
Jantine:
fijn dat ik dit mocht delen, inderdaad het is een paradijsje waar je heerlijk tot je zelf kan komen ! zegt het voort!!!! hartelijke groet.