Hoop en zegen
Door: jet
Blijf op de hoogte en volg jet
29 Januari 2009 | Indonesië, Mataram
Ik heb wat gasten mijn weblogwachtwoord gegeven en hoop dat ze nog persoonlijk wat gaan schrijven over hun Via vacare beleving en het proces van niets doen! Tot gauw in Nederland en hoop dat het niet al te koud is, want hier is het nog steeds heerlijk, met name op Via Vacare met windje en af en toe verkoelende regenbui! Veel liefde, zonnewarmte en licht van mij.
29 Januari 2009 - 12:01
Sarah:
Hai mam,
Wat fijn dat je al bijna weer terugkomt! Heb echt erg veel zin om je te zien.
kus -
29 Januari 2009 - 16:45
Corrie:
Dag lieve jet,
Ja, hier bij mij is het heerlijk koud, sneeuw maar ook zon. Uit je mail straalt rust en liefde voor het leven zoals het is. Eenvoudig en volop beweging.
Het ga je goed.
In liefde Corrie -
30 Januari 2009 - 08:26
Bia:
Dag lieve vriendin,
Ik heb bewondering voor je concentratie en je eigenheid. Goed gedaan!
Zie je hopelijk snel
liefs,
31 Januari 2009 - 12:06
Merel:
sankalpa!
Mooi geschreven Jet.
Je verhalen blijven me inspirerend...
En je bent de enige van wie ik indirect leer om door te zetten, je passie te volgen en weer los te laten.
Willen en ondernemen versus laten zijn en vertouwen....well done!!
Op hoop van zegen, love Merel
02 Februari 2009 - 15:11
Maarten:
Lieve Jet,
als ik je overpeinzingen lees zie ik dat ik nog veel van je kan leren - veel bewondering voor je kalmte en vertrouwen - misschien is het daardoor wel allemaal zo mooi op VV! De reiskriebels werken al weer, als een soort voorproeverij.
Succes, en veel geluk! -
09 Februari 2009 - 16:04
Margreet Boerman:
Yoga, aandachttraining in de Marne, hier in Groningen ook mensen de kunst van NIET-DOEN laten ervaren en ontwikkelen via mijn Praktijk. De cursussen lopen en ook steeds meer individuele cliënten.
Mijn website www.marananda.nl is in de lucht! En zelf kom ik ook steeds een stapje dichter bij vertrouwen en acceptatie van wat er is. Met ups en downs natuurlijk, dat hoort erbij.
Jet ik wens je een fijne week in Nederland, het is wel koud nu, vriesweer. Lieve groeten en veel niet-doen gewenst, Margreet -
09 Februari 2009 - 16:35
Margreet Boerman:
09 Februari 2009 - 19:08
Paulien Ex:
Lieve Jet,
Mooi om je verhaal te lezen. Je moed vind ik inspirerend.
We wensen je veel goeds !Heel veel goeds!
Paulien (en Frank)