Weer terug - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van jet kellner - WaarBenJij.nu Weer terug - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van jet kellner - WaarBenJij.nu

Weer terug

Door: Jet Kellner

Blijf op de hoogte en volg jet

09 Juni 2007 | Nederland, Amsterdam

Het was een mooi afscheid . eerst het mooie feest in de klaprozen weelde van Larenstein met alle vrienden en bekenden, Het doet me goed het vertrouwen en enthousiasme van iedereen te voelen. Want eerlijk gezegd, soms, heel soms slaat de de onzekerheid van het avontuur toe in mijn gemoed, alhoewel ik zo zeker weet dat dit is wat ik nu wil doen. Fijn om alle ondersteuning dan te voelen. Jilles heeft me lief en sterk en waagmeester waardig naar het station gebracht.
Ja ik ben er weer.Het strand, het heerlijke restaurantje, de fantastische massage, de kleine straatjes van Kuta. Het is niet druk en het weer is echt lekker. Het doet me toch altijd weer goed om hier aan te komen. Al vrij snel komt er een soort bijzondere ontspanning, vertraagt mijn tempo zich weer en doe ik pelan pelan. Het vliegtuig was ookniet vol dus ik heb languit kunnen liggen op drie banken. Wel even wennen om hier alleen te zijn, de herinneringen van een half jaar geleden met Feike en ook Sarah zijn nog vers. Grappig hoe je dan toch weer snel dezelfde bekende plekjes opzoekt. Ik doe het deze week nog rustig aan. Morgen ga ik Yana(vriendin uit Deventer) opzoeken die in Noord Bali een boek aan het schrijven is in een mooi huisje op het strand. (yana heeft een sponsor die het haar mogelijk maakt haar meditatielessen en ervaringen op papier te stellen en daarvoor tijd en ruimte te nemen op Bali!!)) En daarna naar Padang Bai, om de overtocht per boot naar Lombok te maken en Teun en Marjon op te zoeken van het guesthouse Topi Inn. In Lombok hoopik Christiaan de architect te ontmoeten om de puntjes op de i te kunnen zetten en ook Ida Bagus om de stand van zaken met betrekking tot certificaten en vergunningen te horen. Het ging allemaal wat moeizaam de laatste weken (ik kreeg bijna last van "het roer om syndroom") maar ik vertrouw erop dat er snel duidelijkheid zal komen. Misschien wilde ik wel te snel. Ik heb hard gewerkt afgelopen half jaar, plannen, organiseren, denken...maar nu moet het hier ewcht in de vorm komen! Spannend!Ik hou jullie op de hoogte

• 08 Juni 2007 - 06:59

Marjan:

Jet
    go for it
    groet Marjan

• 08 Juni 2007 - 07:54

Sjoerd IJdema:

Hoi Jet
    Leuk om zo je belevenissen te kunnen volgen. Groet vanuit Fryslan
    Sjoerd

• 08 Juni 2007 - 07:58

Sarah:

Lekker hoor mam, heerlijk in het zonnetje. Rustig aan doen, beetje surfen, massage, lekker eten, dansen 's avonds, lezen. Neem ook maar even vacare voordat je er weer helemaal induikt. Je hebt inderdaad hard gewerkt afgelopen half jaar. Ik ben wel heel benieuwd naar de komende tijd. Het komt vast meer dan goed! kus

• 08 Juni 2007 - 10:43

Peter Paul:

Goede herinneringen aan het klaprozenfeest..
    Veel succes in/op Lombok.
    liefs
    PP

• 08 Juni 2007 - 10:59

Edwin:

Succes met je avontuur, Jet! Teun arriveert de 9e juni weer op Bali (met jetlag vermoedelijk ;-) en
    Manon pas 12 dagen later of zo.

groetjes & veel fun!

Edwin

• 08 Juni 2007 - 13:28

Els:

Lieve Jet, ik vond het een bijzonder weerzien, dat tegelijk ook een afscheid was, maar gelukkig niet voorgoed! Ik hoop je weer terug te zien, want onze gesprekken voelden heel vertrouwd en prettig en kwamen snelo tot de kern. Ik heb mijn indonesische vriendin verteld over je avontuur en ze wil graag een keer meekomen als je weer in Deventer bent. Ik wens je erg veel succes en vertrouw op jezelf, op je intuitie en je oma. Dan komt het zeker goed,

Liefs, Els

• 08 Juni 2007 - 16:35

Fransje/Sido:

Lieve Jet,

We hebben helaas geen afscheid meer van je kunnen nemen (met onze vacare is het nog niet al te best gesteld), maar in gedachten en gesprekken hebben we steeds met je meegeleefd, dat weet je.
    Oefen maar wat geduld, dan komt het ongetwijfeld helemaal goed. Wij hebben alle vertrouwen in jou,

liefs, SiFra

• 09 Juni 2007 - 21:37

Joost:

Aanvaard de verrassingen die je plannen overhoop gooien

en die een geheel andere richting geven aan je dag

en wie weet aan je leven.

Dit heb je zeker gadaan Jet, mischien blijft het doorgaan...

Af en toe een beetje eng, heel veel plezier en ondernemingslust toegewenst .

Lieve groet, joost

• 11 Juni 2007 - 07:24

Rene:

Jet, het klinkt bijzonder goed! Het is inspirerend om te zien hoe goed het is om te doen waar je goed in bent waarbij passie bovenaan staat. Voor mij als loopbaanadviseur is het dan ook weer een bevestiging in datgene waarvoor ik sta en geloof! Jet ik blijf je volgen!

• 12 Juni 2007 - 07:34

Annettie Medendorp:

fijn dat je weer heelhuids bent aangekomen. Zet 'm op met het realiseren van de bouw, de helaas noodzakelijke papieren en blijf toekomstgericht!Liefs,
    Annettie

• 12 Juni 2007 - 11:31

Jelly Zijlstra:

Hallo Jet,

Je bent goed aangekomen op de plaats van bestemming. Ik heb de afgelopen dagen vaak aan je gedacht. Nadat we fijn thee hadden gedronken bij het poffertjeshuis in Den Haag en ik je na afloop zag weglopen had ik veel respect voor alles wat je nu onderneemt en gaat ondernemen. Toch grotendeels alleen neem je al deze beslissingen. Weliswaar met ondersteuning van familie en vrienden maar toch......Zoals ik je al zei heb ik er een heel goed gevoel bij. Ik herinner me uit een boek van Krisnamurti dat hij bij het opzetten van zijn projecten zich nooit zorgen maakte over geld en mogelijkheden. Hij zei, wanneer het de zegen van "Boven" heeft dan komen de kansen en het geld vanzelf uit onverwachte hoek.
    Lieve Jet, ik ga afsluiten met een mooie uitspraak die helemaal van toepassing is op jou.
    "I honour every woman who has strenght enough to step out of the beaten path when she feels that her walk lies in another" Groeten van Jelly

• 14 Juni 2007 - 13:15

Dajo:

Ha mam,

Laat je niet gek maken door al die mooie toespelingen van mensen en kies je eigen weg. Doe het rustig aan en probeer te genieten van een periode waar je nu al zolang naar toe hebt geleefd. Ik geloof in je en ben heel erg benieuwd naar het resultaat.

Een innige omhelsing van je zoon.

• 15 Juni 2007 - 15:08

Bia:

Zo jammer dat ik je niet even nog de laatste keer kon zien. Maar toch....ik denk vaak aan je en in gedachten vlieg ik een beetje met je mee en wie weet kom ik op afstand ook in evenwicht.
    Lieve Jet, goot gô zeggen ze hier, wat zoiets betekent als het ga je echt goed.
    Ik volg je berichten en je weet:
    "in liefde, uit liefde".