Twee dagen voor vertrek - Reisverslag uit Deventer, Nederland van jet kellner - WaarBenJij.nu Twee dagen voor vertrek - Reisverslag uit Deventer, Nederland van jet kellner - WaarBenJij.nu

Twee dagen voor vertrek

Door: jet

Blijf op de hoogte en volg jet

26 April 2012 | Nederland, Deventer

Eigelijk heb ik nu het gevoel wat tijd te kort te komen..dat overkomt me niet vaak. Innerlijke tijd versus klok/kalendertijd.
Er is veel gebeurd afgelopen periode. Vorige week ben ik verhuisd en heb nu een eigen stek, een "loft" in Deventer. Ik woon daar met Maria, een lieve en bijzondere engelvriendin in een monumentaal pandje vlak bij de Brink. Geweldig om mijn eigen sfeer weer te kunnen scheppen en ook weer vrienden en familie in mijn eigen omgeving te kunnen ontvangen. Dus het was een drukke tijd. Ook heb ik in deze tijd nog een andere lieve engel (date) ontmoet waarmee ik een tijdje onderweg mocht zijn, maar helaas hebben onze wegen zich weer gescheiden. Sarah heeft al een mooi rond gezellig buikje en voelt zich al helemaal samen met haar kindje en haar man. En ook veel reden is er om zo trots te zijn op Dajo, mijn mooie zoon. Er waren veel bijzondere en boeiende momenten en ontmoetingen met veel vrienden. En jammer genoeg was er weer te weinig tijd om ook andere vrienden op te zoeken. Maar ik denk wel aan jullie hoor, wie weet volgende keer? Ik voel me ondanks de stress van het moment, zo voor vertrek, aardig gelukkig en merk hoe alles stroomt, en hoe ik open ben voor nieuwe ervaringen en hoe oude wonden helen. Maarten legt de laatste hand aan mijn nieuwe website (zie www.viavacare.com of www.viavacare.nl) Mijn gedachten al weer meer terug in Via Vacare en hoop dat we een goed hoogseizoen krijgen, ondanks de crisis. Ik vertrek aanstaande zaterdag naar Den Haag om zondag met Singapore airlines naar Indonesie te vliegen. Samen met een goede vriendin die ik al ken vanaf mijn kinderjaren, en die nogal honkvast is, wat angstig is voor de lange vlucht en nog nooit in Azie is geweest. Zij stond aan de wieg van mijn Via vacare project en haar steun was en is altijd zeer waardevol voor me. Dus ook voor mij spannend wat zij ervan zal vinden. Ik kom 28 juni terug. Thelma mijn zusje zal dan mijn rol als gastvrouw in Via Vacare overnemen. En dat is haar helemaal toevertrouwd! Rest me om jullie allemaal een fijn begin van de zomer te wensen. Laat je niet op de kop zitten door het kabinet, materie of weer! Heel veel liefde van Jet

• 26 April 2012 - 10:02

Annettie:

Ik wens je een hele goede reis en maar weer zien wat er komt dit seizoen. In ieder geval komt half Groningen geloof ik! En dan die nieuwe fase: je dochter krijgt een baby! Goed dat je dan terugkomt, zou zoiets ook niet willen missen... Maar ik moet nog een tijdje wachten denk ik...

Groet, Annettie

• 26 April 2012 - 10:16

Jeroen:

Veel plezier! :)

• 26 April 2012 - 10:26

Marten Boven :

Jet,
    Goede reis en als je terug bent, moet je bij me langs komen (of ik bij jou). Heb mijn bedrijf in Deventer, en zijn dus stadsgenoten.

• 26 April 2012 - 11:01

Jantine:

Goede reis Jet en ik hoop dat je ook hier weer lekker kan genieten straks, in ieder geval is het weer heerlijk ha ha ha!!! Ben heel erg blij voor je dat je weer fijn een eigen stek hebt en wat voor een lijkt me zo!!!
    Hoop je snel weer een keer te zien en dan kunnen we gezellig even bijkletsen. Doe je de hartelijke groeten ook aan Sarah en Maria?
    liefs en tot gauw!

• 26 April 2012 - 11:15

Neel:

Lieve Jet, goede reis!!! En tot in juni, kijken er ENORM naar uit. Veel liefs

• 26 April 2012 - 11:35

Janny & Wout:

Goede reis Jet en wellicht tot ziens in de zomer in NL. Onze oudste dochter, Laila, verwacht ook een eerste kindje en onze jongste dochter, Tabby, heeft al een mooie zoon van nu ruim negen maanden (Nicco), dus t.z.t. kunnen we hopelijk grootouder ervaringen delen..)
    Hartelijke groeten, ook voor de staf van ViaVicare.

• 26 April 2012 - 11:36

Marjan Hulshof:

Ha jet fijn dat we morgen nog een paar mindfulle momenten samen kunnen hebben
    zie er naar uit
    warme groet Marjan

• 26 April 2012 - 12:08

Bia:

Lieve Jet, ik heb het fijn gevonden je toch nog gezien te hebben.
    Een hele goede reis en blijf gezond!
    Liefs,
    Bia

• 26 April 2012 - 13:19

Florry En Herman:

Lieve Jet, dank je wel voor het leuke en interessante verslag. We hebben elkaar niet kunnen ontmoeten dit keer. Zijn in maart terug gekomen van onze pondok in Legian. Waren samen met dochter Katinka en kleinzoon Joris ; héél gezellig gehad. In die periode hebben we ook een voorlopig koopcontract afgesloten voor Pondok mawar. Wij maken dit jaar nog af, omdat we al heel veel boekingen hadden en dan volgt de definitieve verkoop a.s. Januari 2013, inshallah. In mei een weekje naar Ibiza, waar balivriendin Saskia deze zomer een toko runt; in Juni 2 weken naar vrienden in Oporto; staat al 4 jaar op de kalender!; en dan óf eind Juli óf oktober weer naar Bali. Misschien zien we elkaar begin Juli in Deventer of hier in Berkel-Enschot....
    Goeie reis, fijn verblijf op Lombok en tot ziens of horens, dikke kus F+H

• 26 April 2012 - 14:20

Daphne Riupassa:

Hoi lieve Jet, wat fijn dat je nieuwe huis zo goed bevalt. Ik heb inmiddels mijn familie op Bali geinformeerd over ... etc. Zal helaas zelf dit jaar definitief niet naar Via Vacare komen; heb besloten ivm de nodige vaccinaties (omdat ik VV wil combineren met de oostelijke eilanden) mijn immuunsysteem nog even goed bij te laten komen. De bloeduitslag was goed en dat wil ik graag zo lang mogelijk zo houden. Jou wens ik een goede reis en een hele mooie tijd weer op GG/VV, ik hoop dat je mijn familie tegemoet kunt zien en zeg voor nu: tot mails of tot ziens in NL. Veel liefs en een dikke zoen!

• 26 April 2012 - 15:02

Feike:

ik wens je een goed verblijf op lombok en de groeten aan een ieder die ik nog ken daar,ondertussen zijn wij opa en opa geworden 8 weken geleden van een mooi meisje ro-may. volgende week dinsdagochtend 1-5-2012 om half tien geven we elkaar het ja woord in gieten,september zijn we op huwelijks reis op bali en lombok voor een maand. dus wie weet als ik nog welkom ben heb het goed feike

• 28 April 2012 - 19:38

Cornelia:

Lieve Jet, je bent onderweg. Ik wens je weer een mooie tijd toe daar waar je bent. Liefs

• 01 Mei 2012 - 17:31

Marja:

Hallo Jet,

Ik volg je berichten maar reageer voor de eerste keer. Het is fijn dat Sjoerd en Neel binnenkort bij jou in Via Vacare hun huwelijksreis gaan beginnen. Ik hoop je weer eens persoonlijk te spreken wanneer je weer in het land bent. Veel geluk in Via Vacare. Groet, Marja