eethuis in het hoge noorden - Reisverslag uit Groningen, Nederland van jet kellner - WaarBenJij.nu eethuis in het hoge noorden - Reisverslag uit Groningen, Nederland van jet kellner - WaarBenJij.nu

eethuis in het hoge noorden

Door: jet

Blijf op de hoogte en volg jet

28 Januari 2012 | Nederland, Groningen

een week terug nu, het lijkt al weer veel langer. Mijn hoofd is nog zo vol met allerlei viavacare gebeuren dat ik er 's nachts nog van droom. Er is ook zo veel gebeurd, twee stafleden (Rohdia en daming getrouwd), Ondeng, de bootsman kreeg een kind, helaas met keizerssnee,een nieuw staflid Gede(fantastische kok) erbij, Ratu,die land verkoopt via de lokale bevolking op gg aan vrienden en bekenden en nu ook rechten studeert, nadenken over de toekomst van via vacare, vervelende gasten die onterecht zeuren en moeilijk doen,geweldige en leuke gasten die blij en dankbaar zijn,de reparaties die weer moeten worden gedaan enzovoort

Maar langzaamaan begin ik aan te komen. Niettemin is er ook al veel gebeurd en gedaan deze eerste week. Mijn dochter Sarah die zwanger is en hoe dat voelt om oma te worden. wat is het toch wonderlijk, nieuw leven en daarnaast de dood van mijn vader zo kort geleden. En ook fijn om Dajo weer te zien, en te voelen hoe trots ik ben op mijn kinderen. gisteren heb ik een auto gekocht met dajo, dus ben weer goed mobiel. En zo goed om weer bij mijn zusje thelma in groningen te zijn en vrienden nabij te weten. En moet nu weer een agenda aanschaffen en gebruiken voor allerlei afspraken.Er is een yogavakantie Via vacare/ Bali gepland in juni met lerares Eva uit Groningen,Libelle is bezig met een artikel over unieke lokaties om te bezinnen en ontspannen, zomergasten willen mij ontmoeten voor meer informatie, de plannen voor een serieuze plastic campagne op Gili Gede begint meer vorm te krijgen, vrienden die ik wil ontmoeten en ook moet ik echt aan de slag met mijn nieuwe website, die al wel in de steigers staat, maar nog zo "naakt"is. En niet te vergeten..in deze periode wil ik echt een eigen ruimte vinden en dat zal lukken ook!!

En nu weer diep ademhalen............. en jullie uitnodigen voor een eethuis op zaterdag 11 februari in Noordwolde/ Groningen bij Thelma en Jack met natuurlijk weer een keur aan indonesische gerechten! Ik stuur ook nog per mail een uitnodiging rond, maar mocht je willen komen dan ben je ook zonder die mail van harte welkom. Mail naar jetkellner@hotmail.com voor meer info en om je aan te melden.

winterse groet met veel tropische warmte van mij

• 28 Januari 2012 - 14:19

Sarah: