Bijna weer thuis..waar?
Door: Jet Kellner
Blijf op de hoogte en volg jet
31 Augustus 2007 | Indonesië, Batavia
VOORAANKONDIGING
Reserveer alvast een heerlijk middagje ‘vacare’ in uw agenda!
Aankondiging PROEFLOKAAL VACARE 19 oktober
vanaf 13.00 uur
Laat u verwennen door de prachtige natuur, de stoelmassage en het heerlijke Indonesische diner. Tevens wordt u, in vacare-sfeer, een programma aangeboden met:
• Via vacarecoaching, een traject met een mini sabbatical van 3 weken, op het Indonesische eiland Gile Gede voor een aantrekkelijke prijs. Hoe ziet dat traject er uit? Wat gebeurt er bijvoorbeeld in het derde coachingsgesprek? Proef uit het palet van oefeningen om uw hoofd leeg te maken.
• Workshop vacare
We zijn in onze maatschappij, organisatie en persoonlijk leven gericht op de vooruitgaande beweging. Oververhitting van de aarde zegt Al Gore, maar lopen we in onze organisatie en levens niet ook dat risico? Reflectie op de cultuur van ‘druk-drukdruk-heel-druk’ en proeven aan hoe fris en ruim bijvoorbeeld een vergadering kan zijn.
Locatie:
Voormalig Tropisch Hoge Landbouwschool De Larenstein, een oase van rust nabij station Deventer
Prijs:
€ 35,- voor particulieren en € 50,- indien de werkgever betaalt
We hopen u op 19 oktober te mogen begroeten,
Aanmelden, meer info bel Marjan Hulshof 06 520 585 57
of kijk op www.yogica.net
31 Augustus 2007 - 12:15
Wolfgang:
hallo jet,
leuk dat je al zo ver bent gekomen met het inrichten en hopelijk gerust van het najaar in Nederland kunt genieten.
Mag ik je even laten weten, dat
a) een van de foto's verkeerd om werd geplaatst en
b) dat het misschien qua professionaliteit misschien beter is om een eigen website te hebben - in plaats van een onderhuurder van waarbenjij.
Groeten van mij en Marga
Wolfgang -
03 September 2007 - 08:16
Annettie:
Hai Jet,
heb de vooraankondiging doorgestuurd naar een yogalerares die ik ken, die het op haar beurt weer heeft doorgestuurd naar enkele mensen. Hopelijk
levert het je iets op.
Groet en tot gauw in Nederland,
Annettie