nieuw leven
Door: jet
Blijf op de hoogte en volg jet
12 Juli 2012 | Nederland, Deventer
Het was geweldig en 'mind blowing' om het hele geboorte proces mee te maken. Ik voel me zo dankbaar dat we na een zwaar proces (sarah heeft werkelijk de mount everest beklommen en drager/gids zijn was ook niet mis!) dit mooi mensenkind konden begroeten, gezond en met mooi ogen van wonder de wereld inkijken..
haar naam is June Veer Siti. Ik realiseerde me dat als je de naam uitspreekt het klinkt als university op zijn engels..!!!
so welcome little june, on planet earth to bring knowledge and wisdom from universe!!
Ik zal de komende tijd in Utrecht zijn om te genieten van de kraamtijd en mijn kleinkind te leren kennen. 15 augustus vertrek ik weer naar Via vacare. En leuk dat dan Dajo mijn zoon me daar zal opzoeken! Ook zullen er niet 1 maar 2 studenten komen voor 5 maanden om het plastic afval project gestalte te geven. Felix en Bob, volgens hun zeggen een samenwerking formule wat van 1+1 , 3 kan maken. Felix voor het educatie programma en Bob voor fondswerving en werkgelegenheid. Dus heb goede hoop. Ik heb al een projectplan gemaakt met Ratu in engels en indonesisch en doorgenomen met het hoofd van het eiland en dorpshoofden, gg bewoners en andere resorts (25 personen). Het balletje is aan het rollen. We hebben ongeveer 15.000 euro nodig om voor 2 jaar een vuilnis team (van vrouwen!) en een educatieprogramma te realiseren. Heb je interesse en suggesties of wil je zelfs mee sponsoren laat het me weten. Stuur me een mail en ik neem contact met je op.
Ook weer heerlijk om in Nederland te zijn, geniet van het "niets doen" hier, in mijn mooie huis te zijn en weer vrienden te ontmoeten. Afgelopen week hebben Maria en ik Tibetaanse monniken te logeren gehad, die in Deventer waren om zandmandala's te maken en lamadansen te presenteren om voor het klooster in India (5000 mensen) geld te verdienen. Ze hebben ons huis op waardig Tibetaans boeddistische wijze ingezegend met mantragebeden en rijst.
En filosofiebijeenkomst de brandende fakkel was een groot succes. Een 3o tal mensen aanwezig, inspirerende sfeer, met fijne echte ontmoetingen die dieper gingen dan onze gewoonlijke huis tuin en keukenpraat. We gaan er mee door, de volgende bijeenkomst is al gepland in september ook weer huize bergstraat. de brandende fakkel is opgenomen door Walter die een aftrap zal geven door de vertellen over hoe fietsen een ware passie is, door en voorbij het ego. Laat gauw weten als je je wilt aanmelden of meer info wilt.
lieve mensen..contentment..een woord dat de laatste maand bij me bovenkomt als ik aandachtig voel. Ja ik voel me gevuld en tevreden. Mijn plekje in de wereld, mijn relatie tot familie, vrienden en geliefden en mijn gasten..alles wat nu gebeurt..het is goed en weldadig.
nu genieten..want morgen is het weer anders en dat is ook goed!
liefs van Jet
12 Juli 2012 - 10:23
Truus Boerma:
Toen mijn oudste neef werd geboren (inmiddels 40 jaar geleden) keek ik in de wieg en realiseerde met toen pas dat daar een Grote Onbekende lag. Weliswaar familie en heel dichtbij maar toch helemaal nieuw en onbekend. Ik vind het mooi hoe je zegt dat je je kleindochter wilt leren kennen. Geweldig dat je nu grootmoeder bent. En zo'n tevreden mens. Dank voor het delen, Truus -
12 Juli 2012 - 12:56
Marijke:
Lieve Jet, gefeliciteerd met je kleinkindje! Geniet er van! Liefs, Marijke -
12 Juli 2012 - 15:54
Annettie:
Dag Jet, was gisteren via sms in contact met Thelma, die op mijn vraag of je al oma was net jouw bericht kreeg... prachtig! Ik heb ook een keer een geboorte mogen meemaken, heel anders dan dat je zelf aan het bevallen bent. En als het dan ook nog om je eigen dochter gaat, is dat natuurlijk helemaal een ervaring. Geniet ervan! Feliciteer je ook Sarah van mij?
Liefs Annettie vanuit Frankrijk -
12 Juli 2012 - 16:42
Fransje En Sido:
Lieve Jet, van harte gefeliciteerd met je kleindochter June! Wij weten wat je voelt, wij hebben inmiddels vier kleinkinderen van 3 jaar tot 3,5 maand oud. Een rijkdom! Geniet van je weken in haar buurt, time flies. Liefs, Sido en Fransje -
14 Juli 2012 - 08:37
Dea:
Dag lieve Jet,
Van harte met dit kleine mensje in jullie leven.
Wat een bijzondere ervaring om je dochter moeder te zien worden he?
En inderdaad, het is komen en gaan...maar dat is ook zo mooi van het leven.
Waar komen we vandaan en waar gaan we heen?
Het vraagt veel denkwerk maar het is ook een mooi proces.
Liefs, dea. -
19 Juli 2012 - 06:26
Monique:
Ha lieve Jet,
Ik zie en lees je berichten nu pas en wil je alsnog van harte feliciteren, geniet van al het mooie leven.
liefs van Monique -
31 Juli 2012 - 13:00
Ramon:
Ha Jet!
Wat een mijlpaal, ook voor Sarah natuurlijk!
Ik ben na een vakantie in Frankrijk weer in het land (dit jaar waarschijnlijk niet naar LL) en vroeg me af waar je zit in Utrecht; wie weet zoek ik je nog op voor de 15e, indien mogelijk en natuurlijk indien gewenst..
Heel veel liefs,
Ramon. -
31 Juli 2012 - 13:03
Ramon:
O..., begrijp dat je in Utrecht natuurlijk bij Sarah bent in en dat je eigen stek weer in Deventer is.... Maar goed, Deventer kan natuurlijk ook, of anders elders in Utrecht. Wellicht wat kort dag... Liefs. ramon.