Weer in Nederland
Door: Jet Kellner
Blijf op de hoogte en volg jet
28 Februari 2008 | Nederland, Deventer
Wat gaat er komende tijd in Nederland gebeuren?
Ik ben nog van plan om een eethuis te organiseren met foto's en film en verhaal,en een grote verkoop opruiming bijeenkomst van mijn spullen en kleren.En 11 april vindt er weer een proeflokaal Vacare plaats
zie hieronder de uitnodiging:
Reserveer een heerlijke middag vacare* in uw agenda!
PROEFLOKAAL VACARE op 11 april 2008
thema Sabbatical
van 12.30 uur t/m 17.30 uur
Laat u verwennen door een heerlijke Indonesische hapjes lunch, een harmoniserende klankervaring van 30 minuten, de mogelijkheid van stoelmassage en proeven aan een sabbatical….
De opzet van deze middag is die van een mini sabbatical waar u rust en ruimte ervaart en gevoed wordt door de inspiratie van anderen. Sabbat is de zevende dag van de week, die gevierd wordt door onthouding van alle arbeid.
De middag begint met een maaltijd gevolgd door ontspanning met klankschalen muziek.
Daarna zal Annet Scheringa, schrijfster van het boek “Het sabbaticalproject”, haar verhaal vertellen. Zie ook www.hetsabbaticalproject.nl. Haar motto: Het sabbaticalproject’ is onmisbaar voor iedereen die zijn sabbaticaldroom werkelijkheid wil maken, maar niet weet waar te beginnen.
Ook twee andere ervaringsdeskundigen die recent een sabbatical hebben gehouden komen aan bod. Gerda Boelaars als ambtenaar werkzaam voor de gemeente Rheden en Jannet Douwes, docent aan de Hogeschool Saxion.
In kleinere groep kunt u verder met hen in gesprek, zodat offers en opbrengsten van een sabbatical meer op uw netvlies komen.
Locatie: Penninckshoek, Brink 89, (een rustpunt in hartje centrum Deventer)
Prijs: € 60,- (inclusief btw, thee, koffie en lunch).
We begroeten u graag op 11 april
Aanmelden per mail, meer info bel Jet Kellner 0643434033 of mail viavacare@live.nl
* Vacare betekent: leeg worden om weer te vullen, vrij zijn van, vrij zijn voor. Het ‘even niet weten’ vraagt even niets doen. Leeg worden is dan een wezenlijke stap, een voorwaarde om weer geïnspireerd en gevoed te raken. Dit kan op vele manieren. Vacare stimuleert vitaliteit, creativiteit en productiviteit. Proeflokaal Vacare introduceert instrumenten ter bevordering van rust, verdieping en inspiratie bij bedrijven, organisatie en particulieren.
Samenwerkingsverband Vacare: Marjan Hulshof, Wytske Jeelof, Jet Kellner
28 Februari 2008 - 15:05
Raquel:
Dag Jet,
Fijn dat je er weer bent! We moeten deze keer wel even afspreken. -
29 Februari 2008 - 11:47
Inge :
vanmorgen op radio wereldomroep: experiment in delft door een zeker Rabinowitz naar het omzetten van zout water tot drinkwater d,m.v windmolen en wel grote hoeveelheden op goedkope manier.
sukses, Inge -
29 Februari 2008 - 11:48
Inge:
Jet het was bij de tu in delft -
06 Maart 2008 - 16:25
Bess:
Hoi Jet,
Leuk dat je weer even in Nederland bent. We zien elkaar vast nog wel. Ik hoorde dat mama straks met je meegaat naar Lombok: gezellig hoor! Sterkte met alle projecten in Nederland en tot gauw!
Liefs Bess