Lente in Nederland
Door: jet
Blijf op de hoogte en volg jet
12 Maart 2009 | Nederland, Deventer
Een deken van Cathay Pacific om mijn schouders, in de mooie sneltrein van Frankfurt naar Nederland, een wazig zonnetje en een slaperig hoofd…dat was afgelopen zaterdag 7 maart.
Terug van 4 maand Gili Gede. Een bijzondere tijd, een moeilijk begin met een succesvolle afsluiting. Ik begin te beseffen dat ik langzamerhand de kunst versta om tegenslag zo te verwerken dat het mij ten goede kan komen en bij kan dragen aan succes. Groeipijnen en volharden…grenzen verleggen, meer begrip krijgen, open staan voor het toeval, geduld, overgave en meestromen. Innerlijke rijkdom die het materiele overstijgen kan (ik weet het nog steeds te redden). Af en toe kijk ik met verwondering naar mezelf. Vrienden en familie die met me meeleven en me dragen en voor wie ik ook een stukje droom leef….
Het was een goed eerste jaar. Veel fijne gasten, een mooie sfeer, boeiende momenten… hun enthousiasme doet me goed. En ik heb werkelijk kunnen proeven en leren van de uitwerking van de Vacare formule in de praktijk bij verschillende mensen.
Het is fijn om de lente te voelen doorbreken, de hyacinthen in de kamer beginnen al te ruiken, de grote opruiming en schoonmaak in mijn kamer is achter de rug. Ik geniet van de warme douche, de koele kamer, en de stamppot zuurkool die Jilles voor me klaarmaakte.
En ondertussen groeit het programma van Vacare activiteiten en heb ik nu al weer een mooie betaalbare ticket gevonden. Voordat ik het weet ben ik weer terug op Gili Gede.
Graag ontmoet ik nog vrienden, kennissen, bekenden en onbekenden op een vacare activiteit in de komende tijd. Daarom hierbij het programma van eethuis aan huis evenementen, informatiebijeenkomsten, proeflokalen, en Vacare reis special. Stuur het door naar je eigen netwerk als je denkt dat daar interesse voor is.
Vacare Programma
• 21 maart eethuis aan huis (Larenstein, Deventer)
• 28 maart opruiming en verkoop middag (Larenstein)
• 13 april, Paas brunch met heerlijke Indonesische soto soep en andere lekkernijen (Larenstein)
• 25 april, Eethuis op Terschelling voor netwerk Terschelling (onder voorbehoud)
• Op verzoek en indien belangstelling kookworkshop, eethuis aan eigen huis, datum nader vast te stellen
• Zie ook aanbieding Lombok- Bali Vacare reis, in juli.
Voor opgave en meer informatie, stuur een mail naar jetkellner@hotmail.com of bel me 0643434033 of kijk op www.viavacare.nl
22 Maart 2009 - 13:13
Maartje Van Hengel:
Hoi Jet, wat een leuke dingen organiseer je!De 21e kon ik niet komen, maar ik denk wel dat ik a.s. za. even langskom. Ook de paasbrunch lijkt me heel leuk, samen met Andras, mijn partner.
En Terschelling: Andras is nog nooit op de waddeneilanden geweest, dus ik wil hem eens verrassen. Leuke suggestie voor slapen?
m.v.g. Maartje