Via Vacare door Neel Schmidt
Door: Neel
Blijf op de hoogte en volg jet
15 Februari 2009 | Nederland, Amsterdam
Een belangrijk thema binnen mijn reis was het dichterbij mezelf komen. Ondanks dat ik als afsluiting van m´n reis heel erg uitkeek naar het ´niets´ werd ik overvallen door de stilte. Het was voor mij opeens confronterend om echt alleen met mezelf te zijn. Ik wilde het graag aangaan en ervaren en na een paar dagen liet ik me al meevoeren door de puurheid die Via Vacare uitstraalt. Via Vacare heeft me veel gegeven op persoonlijk vlak en heeft me veel over mezelf geleerd en vooral dichterbij m´n gevoel gebracht.
Via Vacare; het geluid van de golven, het prachtige uitzicht, de schelpen, het snorkelen, de wandelingen door de dorpjes, de yoga en meditatie, de onvergetelijke voetreflexmassages, het overheerlijke eten, de mooie en zorgzame jongens, de ontmoetingen met de andere gasten en bovenal de rust en de stilte maakten m´n verblijf bij Via Vacare het TOETJE van m´n reis.
Veel dank voor alles.
Geluk voor Jet